heading_title
Paskelbė: Łukasz Szostko
Times Read: 615
Komentarai: 0
Esu tikras, kad esate susipažinę su ciberžole. Tai intensyviai geltonos spalvos prieskonis, be kurio praktiškai neapsieina indų virtuvė. Be intensyvios spalvos ir būdingo aromato, ji suteikia dar kai ką. Joje slypi unikalus polifenolis - kurkuminas. Būtent šis patraukė viso pasaulio ...
Paskelbė: Łukasz Szostko
Times Read: 810
Komentarai: 0
Fermentus dažniausiai siejame su maisto virškinimu. Iš tiesų taip ir yra - kai kurie fermentai aktyviai virškina maistą virškinimo trakte, kad galėtume įsisavinti maistines medžiagas. Tačiau mūsų organizme yra daugybė kitų fermentų, kurie būtini visiems biocheminiams virsmams. Taip ...
Paskelbė: Łukasz Szostko
Times Read: 516
Komentarai: 0
Širdies ir kraujagyslių ligos yra dažniausia mirties priežastis. Ar galima jos išvengti? Dažnai taip, nes daugelis šių mirtinų ligų yra susijusios su civilizacija - tai modernaus, patogaus gyvenimo būdo ir didelio aplaidumo rezultatas. Kadangi statistika nuolat blogėja, nenuostabu, kad ...
Paskelbė: Łukasz Szostko
Times Read: 515
Komentarai: 0
Mitinis jaunystės fontanas kadaise buvo atodūsių objektas. Šiandien paklausą turi tabletės nuo senėjimo. Civilizacija mums sukūrė praktiškesnį požiūrį į svajones. Tačiau tabletės nuo senėjimo nebėra nereali vizija. Mokslininkai, tyrinėdami tokias medžiagas kaip NMN, atranda vis ...
Paskelbė: Łukasz Szostko
Times Read: 542
Komentarai: 0
Kordicepso grybai yra labai populiarus maisto papildas, žinomas dėl daugelio šaunių savybių žmonėms, įskaitant imuniteto stiprinimą, adaptogeninį poveikį ar energijos apykaitos optimizavimą. Jie atliko svarbų vaidmenį tradicinėje kinų medicinoje. Tad kodėl jie vadinami "grybais ...
Rodoma nuo 156 iki 160 iš 242 (49 puslapių)