
OMNi-BiOTiC 10 AAD 30 paketėlių
- 10 kruopščiai atrinktų žmogaus kilmės probiotinių bakterijų padermių
- 5 mlrd. probiotinių bakterijų vienoje porcijoje
- Palaiko žarnyno mikroflorą gydymo antibiotikais metu ir po jo
Pristatome OMNi-BiOTiC® 10 AAD - pažangų probiotikų kompleksą, skirtą žarnyno mikroflorai palaikyti gydymo antibiotikais metu ir po jo. Šio kruopščiai sukurto maisto papildo sudėtyje yra net 10 ištirtų žmogaus kilmės bakterijų padermių, todėl vienoje dozėje yra įspūdingas 5 mlrd. probiotinių bakterijų kiekis.
Unikalią OMNi-BiOTiC® 10 AAD formulę sudaro šie kamienai: Lactobacillus acidophilus W55, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus acidophilus W37, Lactobacillus rhamnosus W71, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus salivarius W24, Bifidobacterium lactis W51, Lactobacillus plantarum W62, Enterococcus faecium W54 ir Bifidobacterium bifidum W23. Kiekviena iš šių padermių atlieka specifinį vaidmenį palaikant žarnyno mikrobiotos pusiausvyrą, ypač antibiotikų vartojimo laikotarpiu.
Antibiotikai, nors ir veiksmingi prieš infekcijas sukeliančias bakterijas, taip pat gali išnaikinti naudingas žarnyno bakterijas, todėl sutrinka natūrali pusiausvyra. Reguliarus OMNi-BiOTiC® 10 AAD vartojimas gydymo antibiotikais metu ir po jo gali padėti apsaugoti žarnyno mikrobiotą ir sumažinti šalutinį poveikį, pavyzdžiui, viduriavimą ar virškinimo diskomfortą.
Produktas tinka įvairiems vartotojams, įskaitant veganus, vegetarus, diabetikus, alergiškius ir nėščias moteris. Dėl kruopščiai atrinktos sudėties ir patikrintų bakterijų padermių jis yra saugus pasirinkimas žmonėms, kuriems reikia palaikyti žarnyno mikroflorą sudėtingu gydymo antibiotikais laikotarpiu. OMNi-BiOTiC® 10 AAD buvo pripažintas Metų gaminiu 2024 JAV rinkoje mikrobiomo moduliacijos kategorijoje, taip patvirtinant jo unikalią sudėtį ir aukštos kokybės sudedamąsias dalis.
Jei vartojate antibiotikus arba jums reikia atkurti žarnyno mikroflorą, griebkitės OMNi-BiOTiC® 10 AAD - pažangaus probiotiko, kuris kasdien pasirūpins jūsų žarnynu. Jo 10 kruopščiai atrinktų žmogaus kilmės bakterijų padermių ir įspūdingas 5 mlrd. probiotinių bakterijų kiekis vienoje porcijoje garantuoja visapusišką paramą jūsų žarnyno mikrobiotai.
Rekomenduojamas suvartojimas
Gydymo antibiotikais metu: 1 paketėlį produkto sumaišykite su maždaug 125 ml kambario temperatūros vandens 2 kartus per dieną. Palaukite bent 1 minutę, kad produktas suaktyvėtų, tada dar kartą išmaišykite ir išgerkite. Geriausia gerti tuščiu skrandžiu (ryte nevalgius arba vakare prieš miegą, praėjus bent 2 valandoms po valgio). Patartina produktą vartoti su mažiausiai 2 valandų pertrauka po antibiotikų vartojimo. Po gydymo antibiotikais: Rekomenduojama vartoti po 1 paketėlį kartą per dieną 14 dienų. 1-3 metų vaikai turėtų suvartoti pusę produkto porcijos. Esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai iš produkto sudėtyje esančių prebiotikų sudedamųjų dalių, aktyvacijos laiką reikia pratęsti iki 30 min.
Papildoma informacija:
Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildo negalima vartoti kaip įvairios mitybos pakaitalo (pakaitalo). Subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra svarbūs žmogaus organizmo funkcionavimui.
Laikymas: laikykite maistinę medžiagą, kad ji būtų tinkama vartoti:
Laikyti sandariai uždarytame inde, kambario temperatūroje 15-25 °C, sausoje, mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugoti nuo drėgmės ir šviesos.
Atsargumo priemonės:
Nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai sudedamajai daliai. Pasitarkite su gydytoju, jei turite sveikatos sutrikimų arba vartojate vaistus. Nenaudoti vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims.
Komponentai
5x10^9 CFU | -LactobacillusacidophilusW55 |
---|
10 žmogaus kilmės probiotinių bakterijų padermių (Lactobacillus acidophilus W55, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus acidophilus W37, Lactobacillus rhamnosus W71, Lactobacillus plantarum W1, Lactobacillus salivarius W24, Bifidobacterium lactis W51, Lactobacillus plantarum W62, Enterococcus faecium W54, Bifidobacterium bifidum W23), kukurūzų krakmolas, maltodekstrinas, inulinas, kalio chloridas, augaliniai baltymai (ryžiai), magnio sulfatas, fruktooligosacharidai (FOS), fermentai (amilazės), vanilės kvapioji medžiaga, mangano sulfatas.